Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lesz-e elítélt polgármestere Gyömrőnek?
  2016-07-27 20:37:56, szerda
 
 
Lesz-e elítélt polgármestere Gyömrőnek?

Talán még sokan emlékeznek Gyenes Leventére, Gyömrő polgármesterére, aki nemrég lemondani kényszerült, mivel jogerősen is elítélték magánokirat hamisításért és adócsalásért. Nos, Levente fáradhatatlan és újra ringbe száll a selyem bársonyszékért.
2016. július 14. - Vízy Cs.

gyenes.jpg

Önmagában felháborítónak tarthatják sokan - köztük én is -, hogy Gyenes, aki még talán a sarki CBA-ban sem dolgozhatna pénztárosként (mert jó eséllyel ugye ahhoz is erkölcsi bizonyítvány kell) újra indul a polgármesteri székért. Teheti mindezt azért, mert a drága jó bíróság nem tiltotta el őt a közügyektől. Ez önmagában vérlázító, hogy egy adócsalásért és magánokirat hamisításért elítéltet a magyar jog nem tilt el automatikusan a közügyektől és egy képviselőtestületi kutyakomédia után újra elindulhat a polgármester választáson. Abba már bele se menjünk, hogy Gyenesnek ülnie kellene-e vagy sem.

A Gyenes fanok természetesen tisztára nyalják a profilján a seggét és állítják, hogy senkinek semmi köze nincsen Gyenes magánéletéhez. Már önmagában azt sem értem, hogy miért is kellene Gyenes seggét nyalni, azt pedig végképp nem, hogy ezek a nyelvcsapkodók miért is pártolják ennyire ezt a Levit.

Sajnálattal kell közöljem, hogy Gyenes Leventének polgármesterként nem igen van vagy lehet magánügye és magánélete pláne, ha olyan ügyekről van szó, amik hasonlóak Gyenes ügyeihez. Ennek pofon egyszerű oka az, hogy közszereplő. Innentől kezdve pedig igenis a nagyérdeműre, a választópolgárokra tartozik, hogy például mennyire példamutatóan viselkedik valaki a társadalom felé, teszi ezt akár a szabadidejében, akár a munkaidejében.

Nem kell messzire menni, a versenyszférában is sok olyan munkahely van, amely figyelemmel kíséri és elvárja a munkavállalótól, hogy mind a munka-, mind a szabadidejében úgy viselkedjen, hogy az a munkáltatóra nézve ne legyen se hátrányos, se vállalhatatlan.

Egy olyan embertől pedig joggal várja el a társadalom normális része, hogy viselkedjen példamutatóan, aki egy város, vagy falu, vagy ország első számú embere.

Ebbe sajnos nem tartozik bele, hogy valaki bukósisak nélkül motorozik, vagy fehér port szippant, mint ahogyan az sem, hogy valaki elítélt bűnöző, vagy fél holtra veri az élettársát (pl. Balogh József) és még sorolhatnánk.

Önmagában az is vizsgálandó lett volna az illetékes hatóságok, szervek által, hogy Gyenes milyen bevételből rántott elő a farzsebéből több millió forintot, amit befizetett az államkasszába ,,kártérítés" gyanánt. És akkor már vizsgálni lehetett volna a gödöllői villát, a több milliós Fiat 500-ast (amivel kispolgárként kíván Levi tetszelegni Gyömrő utcáin) vagy azt a Range Rovert is, amivel régebben Gyenes meg-megjelent Gyömrő utcáin. És ezek csak azok, amikről mi, átlag halandók is tudunk.

Ugye abban is egyetért a társadalom normális része, hogy Gyenest nem lenne szabad újraválasztani, és nem lenne szabad hagyni, hogy egy magánokirat hamisításért és adócsalásért elítélt ember újra több millió, vagy esetekben több milliárd forint sorsáról, elosztásáról dönthessen.

Szánalmas a Gyömrő2000 Kör, melynek tagjai egyértelműen Gyenes csicskásai, akik ahelyett, hogy elküldenék a malac faszára, inkább sűrű nyelvcsapások közepette hagyják, hogy újra elinduljon.

Szánalmasak azok a politikai pártok, szervezetek és politikusok, akik méltónak érzik magukat arra, hogy egy elítélt bűnözővel szemben kampányoljanak, induljanak egy választáson. Bűnt követ el az, aki Gyenessel szemben elindul és legitimálja ezt a kutyakomédiát.

Szánalmasak azok, akik Gyenest még annak ellenére is Istenként kezelik, hogy Gyömrő igencsak pusztulásnak indult, sőt, szemet hunynak a jogerős ítélet felett, hogy a nem épp hétköznapi és példamutató régebbi ügyeket ne is említsük.

Még mindig nem kellene elfelejteni, hogy nem Gyenesnek köszönhető az az ,,épülés-szépülés", ami az elmúlt években megvalósult, hanem az Európai Uniónak és annak adófizető állampolgárainak, akik mindenféle elbaszott szökőkutakra és hasonló giccs faszságokra támogatásokat adtak. Gyenes jó eséllyel egyetlen ilyen parasztvakítós beruházást sem tudott volna megvalósítani az uniós pénzek nélkül.

Az épülés-szépülés az uniós pénzekkel együtt meg is állt, így aztán erről már inkább csak múlt időben lehet beszélni. Ti pedig kedves gyömrőiek ne higgyétek el még Gyenesnek se, hogy ti vagytok a világ közepe és azt se, hogy ti vagytok az élet császárai és mindenki azért született, hogy ti a fejükre szarhassatok.

Hasonló kispolgárok vagytok, mint bárki más, csak Gyenes ügyesen felismerte, hogy mivel és hogyan lehet manipulálni a falusi embereket. És mi tagadás, kurva jól sikerült is neki.

Jó érzésű állampolgár természetesen nem szavaz se Gyenesre, se a hozzá hasonlókra. A kérdés így nem mást, mint az, hogy Gyömrőn jó érzésű, ép elméjű emberek élnek-e vagy agy halott, seggnyaló zombik?

Gyenes, neked pedig a lovagiasság szabályai szerint nem aláírni kellett volna annak a két szerencsétlennek a szavazóívét, akik veled szemben elindulnak, hanem ha valóban sportszerű és lovagias ember lennél, akkor nem lenne pofád még egyszer elindulni azok után, hogy nem mentettek fel másodfokon és az elsőfokú ítélettel a zsebedben állhattál fel a vádlottak padjáról!

Te nem vagy se sportszerű, se lovagias! Az viszont biztos, hogy kibaszott vastag bőr van a pofádon!


http://vizycs.blog.hu/2016/07/14/lesz-e_elitelt_polgarmestere_gyomronek#more88898 42
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: versenyszférában, szerencsétlennek, állampolgárainak, polgármesterként, munkavállalótól, polgármesterére, nyelvcsapkodók, újraválasztani, felháborítónak, bársonyszékért, vállalhatatlan, szabadidejében, parasztvakítós, kampányoljanak, példamutatóan, automatikusan, polgármestere, munkaidejében, kispolgárként, államkasszába, pénztárosként, polgármesteri, természetesen, nyelvcsapások, polgarmestere, kutyakomédiát, megvalósítani, magánéletéhez, fáradhatatlan, támogatásokat, egyértelműen, szökőkutakra, elosztásáról, pusztulásnak, bizonyítvány, hamisításért, selyem bársonyszékért, sarki CBA-ban, polgármesteri székért, polgármester választáson, nyelvcsapkodók miért, társadalom felé, olyan embertől, társadalom normális, illetékes hatóságok, farzsebéből több, államkasszába „, gödöllői villát, több milliós, magánokirat hamisításért, malac faszára, politikai pártok, Gyenes Leventére, Vízy Cs, Gyenes Leventének, Balogh József, Range Rovert, Gyömrő2000 Kör, Európai Uniónak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Paul David Tripp Április 23  A Gömb  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Miért nem menti meg Jézus...  Irgalom és ítélet  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  György napra  William Shakespeare idézet  Életművészet  A lelki élet nem arról szól, ....  Viharban csak az a fa marad ál...  Szent György nap  A fenyő nem szép fa, (...)  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Alvó cica  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Esti kép  Esti kép  Idézetek a barátságról  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Volt egy...  Amit átélünk,  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Alvó cica  A lelki élet nem arról szól, ....  Miért nem menti meg Jézus...  A lelki élet nem arról szól, ....  Paul David Tripp Április 25  Ha így haladunk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egyszerűen  Környezetvédelem  Muratáj  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Az idő elsodorja létezésünk  Bella István: Zsoltár  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  William Shakespeare idézet  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
selyem bársonyszékért, sarki CBA-ban, polgármesteri székért, polgármester választáson, nyelvcsapkodók miért, társadalom felé, olyan embertől, társadalom normális, illetékes hatóságok, farzsebéből több, államkasszába &#8222, gödöllői villát, több milliós, magánokirat hamisításért, malac faszára, politikai pártok, elítélt bűnözővel, jogerős ítélet, elmúlt években, uniós pénzek, uniós pénzekkel, világ közepe, élet császárai, fejükre szarhassatok, falusi embereket, hozzá hasonlókra, lovagiasság szabályai, elsőfokú ítélettel, zsebedben állhattál, vádlottak padjáról, viszont biztos, versenyszférában, szerencsétlennek, állampolgárainak, polgármesterként, munkavállalótól, polgármesterére, nyelvcsapkodók, újraválasztani, felháborítónak, bársonyszékért, vállalhatatlan, szabadidejében, parasztvakítós, kampányoljanak, példamutatóan, automatikusan, polgármestere, munkaidejében, kispolgárként, államkasszába, pénztárosként, polgármesteri, természetesen, nyelvcsapások, polgarmestere, kutyakomédiát, megvalósítani, magánéletéhez, fáradhatatlan, támogatásokat, egyértelműen, szökőkutakra, elosztásáról, pusztulásnak, bizonyítvány, hamisításért, adócsalásért, munkáltatóra, polgármester, nagyérdeműre, szarhassatok, kutyakomédia, sorolhatnánk, közügyektől, vizsgálandó, magánokirat, sajnálattal, manipulálni, viselkedjen, tetszelegni, legitimálja, szánalmasak, példamutató, megvalósult, faszságokra, figyelemmel, kényszerült, választáson, elfelejteni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.